Menu

FAQ

Veelgestelde vragen

Toch nog een vraag onbeantwoord gebleven? Stuur dan zeker een mailtje naar info@spacify.be of contacteer ons via het contactformulier.

Moet ik bepaalde zaken voorbereiden/klaarzetten voor de photoshoot

Om een zo vlot mogelijke photoshoot te garanderen raden we aan om alles klaar te zetten / op te ruimen voordat onze fotograaf arriveert. Denk er wel aan dat het doel van een virtuele tour is om een realistische kijk te geven op je onderneming.

Op welke apparaten kan mijn tour bekeken worden?

Onze tours zijn toegankelijk voor alle types devices (desktops, tablets, smartphones, tv's, ...) en zijn gebouwd met de nieuwste web-technologieën (HTML5 en WebGL). Onze tours maken geen gebruik van Adobe Flash en draaien daardoor feilloos op macOS en iOS (iPhone).

Tussen welke uren vindt de photoshoot plaats?

Opnames worden doorgaans ingepland tijdens onze kantooruren ma-vr 09:00 - 15:00. Voor uitzonderlijke tijdstippen kan u steed contact opnemen via info@spacify.be. Voor een photoshoot ter plaatse moet je zo'n 2 uur rekenen afhankelijk van de grootte, oplevering van de embedcode (post-productie) duurt +/- 1 week afhankelijk van de opdracht.

Hoe lang duurt het vanaf de photoshoot tot de oplevering?

Een virtuele tour of 360º foto maken duurt iets langer dan gewone fotografie. Onze 360º foto's bestaan uit 42 individuele foto's die nadien aan elkaar geplakt worden, zo krijg je veruit het mooiste resultaat. Deze hogere kwaliteit brengt ook een iets langere verwerkingstijd met zich mee. Standaard kan je er vanuit gaan dat de virtuele tour / 360º foto's binnen de 5 werkdagen opgeleverd worden. De photoshoot ter plaatse duurt zo'n 2 uur afhankelijk van de oppervlakte.

Wat als ik na verloop van tijd mijn 360º foto's nergens meer terugvind?

Geen paniek, de foto's worden veilig bij ons bijgehouden op onze back-up server. Zowel de originele highres, HDR als de bewerkte versies.

Mag ik de 360º foto's ook op andere plaats(en) gebruiken?

Door het voldoen van de eindfactuur worden de rechten van de foto's automatisch overgedragen. 

Hoe voeg ik mijn virtuele tour toe aan mijn website?

Na het verwerken van de virtuele tour wordt een embedcode toegestuurd, als deze doorgegeven wordt aan de webdesigner kan hij/zij deze intergreren. Moesten er toch onduidelijkheden zijn mag u ons steeds contacteren. Meer informatie over integratie vind je hier.

Kan ik mijn virtuele tour personaliseren?

Gedeeltelijk. Na het aanmaken van je tour kan je met je profiel inloggen op ons platform, hier kan je per virtuele tour enkele zaken instellen zoals logo, link, adres, ... 

Ook de embed code van de tour kan je downloaden, zodat je webmaster deze makkelijk op jouw website kan embedden. Er kunnen ook tour-specifieke css bestanden geüpload worden, zo kan je de tour en buttons volledig schikken naar eigen wens.

Wat is een Google Business View?

Google Business View kan je vergelijken met Google Streetview, maar dan voor ondernemingen. Het biedt de mogelijkheid om de binnenkant van een onderneming te laten opnemen in Google Streetview, waardoor mensen digitaal kunnen binnenwandelen in je bedrijf.

Hoe wordt de vervoerskost berekend?

Onze simulator berekent automatisch de vervoerkost afhankelijk van de locatie die je ingeeft. Wij bieden onze diensten aan vanuit Leuven en Antwerpen, de simulator neemt automatisch het dichtstbijzijnde punt. Deze berekening gebeurt aan €0.70 per kilometer (heen en terug).