Menu

FAQ

Veelgestelde vragen

Toch nog een vraag onbeantwoord gebleven? Stuur dan zeker een mailtje naar info@spacify.be of contacteer ons via het contactformulier.

Op welke apparaten kan mijn tour bekeken worden?

Onze tours zijn toegankelijk voor alle types devices (desktops, tablets, smartphones, tv's, ...) en zijn gebouwd met de nieuwste web-technologieën (HTML5 en WebGL). Onze tours maken geen gebruik van Adobe Flash en draaien daardoor feilloos op macOS en iOS (iPhone).

Moet ik bepaalde zaken voorbereiden/klaarzetten voor de fotoshoot

Om een zo vlot mogelijke fotoshoot te garanderen raden we aan om alles klaar te zetten / op te ruimen voordat onze fotograaf arriveert. Denk er wel aan dat het doel van een virtuele tour is om een realistische kijk te geven op je onderneming.

Tussen welke uren vindt de fotoshoot plaats?

We proberen ons volledig te schikken naar jouw tijdsschema! Voor uitzonderlijke tijdstippen ('s nachts, in het weekend) kan het zijn dat er een supplement in rekening gebracht wordt (dit wordt steeds op voorhand gecommuniceerd). Voor de fotoshoot ter plaatse moet je zo'n 1 à 2 uur rekenen afhankelijk van de grootte, het meeste werk kruipt in de nabewerking en het configureren van de virtuele tour.

Hoe lang duurt het vanaf de fotoshoot tot de oplevering?

Een virtuele tour of 360º foto maken duurt iets langer dan gewone fotografie. Onze 360º foto's bestaan namelijk uit 14 individuele foto's die nadien aan elkaar geplakt worden, zo krijg je veruit het mooiste resultaat (sommige concurrenten werken met een lager aantal of zelfs 1 foto uit 2x180º lens). Deze hogere kwaliteit brengt ook een iets langere wachttijd met zich mee. Standaard kan je er vanuit gaan dat de virtuele tour / 360º foto's binnen de 5 werkdagen opgeleverd worden. De fotoshoot ter plaatse duurt zo'n 1 à 2 uur afhankelijk van de oppervlakte, het meeste werk kruipt in de nabewerking en het configureren van de virtuele tour.

Wat als ik na verloop van tijd mijn 360º foto's nergens meer terugvind?

Geen paniek, jouw foto's worden veilig bij ons bijgehouden op onze back-up server. Zowel de originele highres, HDR als de bewerkte versies.

Mag ik de 360º foto's ook op andere plaats(en) gebruiken?

De foto's zijn volledig jouw eigendom, je gebruikt deze dus gerust waar je wil.

Hoe voeg ik mijn virtuele tour toe aan mijn website?

Na het verwerken van de virtuele tour krijg je embedcode en login toegestuurd, als je deze doorgeeft aan je webdesigner weet hij/zij hier ongetwijfeld raad mee. Moesten er toch onduidelijkheden zijn mag je jouw webdesigner steeds met ons in contact brengen. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor de implementatie op jouw website.

Kan ik mijn virtuele tour personaliseren?

Gedeeltelijk. Na het aanmaken van je tour kan je met je profiel inloggen op ons platform, hier kan je per virtuele tour enkele zaken instellen zoals logo, link, adres, ... 

Ook de embed code van de tour kan je downloaden, zodat je webmaster deze makkelijk op jouw website kan embedden (by the way, wij bieden deze service ook aan). Er kunnen ook tour-specifieke css bestanden geüpload worden, zo kan je de tour en buttons volledig schikken naar eigen wens, enkel de 'Powered by' knop diend behouden te blijven.

Wat is een Google Business View?

Google Business View kan je vergelijken met Google Streetview, maar dan voor ondernemingen. Het biedt de mogelijkheid om de binnenkant van een onderneming te laten opnemen in Google Streetview, waardoor mensen digitaal kunnen binnenwandelen in je bedrijf.

Hoe wordt de vervoerskost berekend?

Onze simulator berekent automatisch de vervoerkost afhankelijk van de locatie die je ingeeft. Wij bieden onze diensten aan vanuit Leuven en Antwerpen, de simulator neemt automatisch het dichtstbijzijnde punt. Deze berekening gebeurt aan €0.70 per kilometer (heen en terug).